Als u vragen of problemen heeft met de verzending of het product, e-mail ons dan, ons team zal u onmiddellijk helpen.

Annulering

We kunnen de bestelling niet annuleren als het product al verzonden is.

Retourzendingen (indien van toepassing)

Wij accepteren het retourneren van producten. De klant heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen een retourzending aan te vragen. De klant is zelf verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs nodig.

Terugbetaling (indien van toepassing)

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging per e-mail. Wij zullen u ook op de hoogte brengen van onze goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en binnen een bepaalde tijd automatisch gecrediteerd op uw oorspronkelijke betaalmethode.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst nogmaals uw bankrekening. Het kan een aantal werkdagen duren voordat dit wordt bijgeschreven op de rekening waarmee is betaald.